Zie ik je nog eens terug? - Franck, Ed, 1941-; Cneut, Carll, 1969- (Amsterdam : Querido, 2003)
Plotseling staat Sara in het speelgoedmuseum van de oude Nestor. Hij praat op haar in maar ze blijft stil: beejte bij beetje laat ze iets los van zichzelf ... en Nestor komt te weten welk geheim ze met zich meesleurt: Sarah voelt zich schuldig aan de dood van haar jongere broertje. Vanaf ca. 8 jaar