Oog : gedichten - Gerlach, Eva, 1948- (Amsterdam : Arbeiderspers, 2019)
Laatste deel van het drieluik 'Labyrint' waarin het gaat over de samenhang tussen ups en downs, gevolgd door de stilte, als in een orkaan.
Keywords: gedichten ; oorspr - Nederlands