De moeder van David S., geb. 3 juli 1959 - Keuls, Yvonne, 1931- (Baarn : Ambo, 1980)
Toen Yvonne Keuls zich inzette in het opvangtehuis voor jongeren kwam ze regelmatig in contact met gezinnen waarvan één van de leden verslaafd was aan drugs. In dit boek beschrijft de auteur enkele jaren van een gezin waarvan de oudste zoon verslaafd is aan drugs.