Ongelofelijk : over de verrassende comeback van religie - Zonderop, Yvonne, 1955- (Amsterdam : Prometheus, 2018)
Pleidooi voor de erfenis en de actualiteit van het christendom in seculier Nederland.
Keywords: Christendom en maatschappij ; Nederland; Geloofsleven ; Nederland