Dialoog met novicen. 1: De minachting van de wereld - Thomas a Kempis, ca. 1380-1471; De Roo, Frank (Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, 2018)
Dialoog uit 1437 over de minachting van de wereld en de keuze voor het kloosterleven.