Raak de wonden aan : over niet zien en toch geloven - Halík, Thomáš, 1948-; Redactiebureau Kees de WIldt (Dordrecht); de Wildt, Henriëtte; de Wildt, Kees (Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, 2018)
Beschouwingen door de rooms-katholieke priester over het lijden van Christus en dat van de mensheid.