Leven uit liefde : het pad naar christelijke contemplatie - Keating, Thomas, 1923-2018; Slingerland, Jaap (Utrecht : Kok, 2017)
Handreiking door de Amerikaanse trappist om door afstand te nemen van je onechte ik en geconcentreerd gebed tot contemplatie te komen en tot eenheid met God.
Met literatuuropgave.