God is jong - Franciscus I, Pope, 1936-2025; Leoncini, Thomas, 1985- (Heeswijk : Berne Media, 2019)
Interviews met paus Franciscus over de hedendaagse jongerencultuur en de problemen waar jongeren mee worstelen.