Dieren zijn wat mensen hebben : schepping en evolutie - Mees, Leendert F. C. (Léonard Félix Charles), 1902-1990; Van Straten, Johannes (Zeist : Vrij Geestesleven, 1984)
Antroposofisch getinte beschouwingen over de evolutie.