Paus Franciscus : een bewogen en chaotisch jaar - Borgman, Erik, 1957-; De Volder, Jan, 1967-; Torfs, Rik, 1956-; Van Geest, Paul, 1964- (Baarn : Adveniat, 2019)
Duiding van de gebeurtenissen en activiteiten van paus Franciscus in het zesde jaar van zijn pausschap, 2018.
Keywords: Franciscus -- I, -- Pope, -- 1936-.