Van verkracht naar veerkracht : overleven na seksueel misbruik - Van Ingelghem, Ann (Oud-Turnhout : Gompel&Svacina, 2018)
Handreiking aan zowel de slachtoffers van seksueel misbruik op jonge leeftijd als aan hun hulpverleners, mede aan de hand van de eigen ervaringen van de psychotherapeute.
Met literatuuropgave.