Biografie van de baksteen : 1850-2000 - Stenvert, Ronald, 1955-; Symposium Historisch Metselwerk 10/10/2012; Stichting UvA Vertalers (Amsterdam) (Zwolle : WBooks, 2012)
Geschiedenis van de baksteen als een gebakken product en de verwerking daarvan in gebouwen in de periode 1850-2000.
Verschijnt ter gelegenheid van het symposium Historisch Metselwerk
Met lit. opg., reg.-Met samenvatting in het Engels.
Keywords: Building, Brick -- History -- 20th century -- Netherlands