Wij gaan op berenjacht - Rosen, Michael; Oxenbury, Helen; Van Altena, Ernst, 1934-1999 (Haarlem : Gottmer, 2017)
Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze trotseren moedig de natuur, maar dan staan ze opeens tegenover een echte beer!
We're going on a bear hunt