Ik ben bij de dinosaurussen geweest - Van de Vendel, Edward (Edward Adrianus Charles), 1964-; De Goede, Floor, 1980- (Amsterdam : Em. Querido's Kinderboekenuitgeverij, 2017)
Een jongetje (ik-figuur) opent een boek over dinosaurussen en beleeft een geweldig avontuur. Als hij zijn ouders en zussen over zijn belevenissen bij de dino's vertelt, moeten ze lachen. Dino's bestaan toch niet meer? Prentenboek met dynamische, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
Keywords: Prentenboeken; Dinosaurussen; Fantasie; JB DEGO; prentenboeken; dinosauriërs; fantasie