Het wonderkabinet : een verhaal in woord en beeld - Selznick, Brian; Van Santen, Gert (Houten : Van Goor, 2017)
De helft van het verhaal gaat over het meisje Rose, haar verhaal bestaat uit prenten. Het is 1927 , ze loopt weg van huis. Ze is op de vlucht en ze zoekt iets in de filmster Lillian Mayhew. Rose is doof.De tweede helft van het boek vertelt in woorden het verhaal van Ben We zijn 50 jaar later, het is 1977. Verfilmd.
Verfilmd als Wonderstruck
Wonderstruck