Kolja : roman - Japin, Arthur, 1956- (Amsterdam : Uitgeverij De Arbeiderspers, 2017)
Kolja is acht jaar oud en doofstom als de broers Modest en Pjotr Lijitsj Tsjaikovski zich over hem ontfermen. Vele jaren reizen ze met de jongen door Europ en bevrijden hem uit zijn isolement.
Volwassenen fictie