Nederlandse Gebarentaal in beeld. 12. Dovencultuur. (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1991)
Educatieve video over de Nederlandse Gebarentaal. Onderwerpen: dovencultuur, theater,poëzie in spreek- en gebarentaal.