Nederlandse Gebarentaal in beeld. 7: Sociolinguistiek. (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1991)
Educatieve DVD over de Nederlandse Gebarentaal. Onderwerpen: dovenscholen in Nederland, dialecten, registers, tweetaligheid.