Nederlandse Gebarentaal in beeld. 5: Syntaxis. (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1991)
Educatieve DVD over de Nederlandse Gebarentaal. Onderwerpen: niet-manuele grammaticale markeerders, gebaarvolgorde.