Nederlandse Gebarentaal in beeld. 3: Morfologie en syntaxis 1. (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1991)
Educatieve DVD over de Nederlandse Gebarentaal. Onderwerpen: tijd, de tijdlijn, lexicale gebaren, classifiers.