Nederlandse gebarentaal in beeld. 1: Gebarentaal en gebarensystemen. (Amsterdam : Universiteit van Amsterdam, 1991)
Educatieve DVD over de Nederlandse Gebarentaal. Deel 1: algemene inleiding op gebarentalen en gebarensystemen.