Opdat de muren vallen, architectuur voor doven en slechthorenden. (S.l. : Amplitude.)
Informatieve video over waar je allemaal mee rekening moet of kan houden wanneer je een huis inricht voor zijn dove bewoners. Het gaat onder andere over aangepaste waarschuwingssystemen en zichtbaarheid in het huis.