Atelier du Monceau; aide aux sourds et malentendants. (S.l. : Centre Média Sourds, 1994)
Voorstelling van een houtverwerkingsbedrijf met enkel en alleen dove en slechthorende werknemers in dienst. Gebarentaal is er de voertaal.