Nationaal Congres Fevlado 1992 Gent 'doofbewustzijn'. (Gentbrugge : Fevlado vzw, 1993)
Beelden van een inleidend toneelstuk; de toespraken van prof Broeckaert (laboratorium voor orthopedagogiek en orthoagogiek van de RUG), Johan Weseman (directeur-generaal van het ECRS), en Christel Op De Beeck (vertegenwoordigt Luc Vandenbossche, Gemeenschapsminister van Onderwijs en Ambternarenzaken); de gespreksgroepen; en en de plenaire bespreking van de besluiten van de gespreksgroepen.