Schreeuwen in de stilte - Laborit, Emmanuelle, 1972- ([Viaenen] : Areopagus, 1994)
Autobiografie van een jonge, doofgeboren vrouw, die in Frankrijk is opgegroeid en zich inzet voor de erkenning van gebarentaal.
Keywords: Laborit, Emmanuelle, -- 1972-.