Anders gezegd : communicatie met doof-blinde mensen. (Bilthoven : Stichting Doof-Blinden, 1989)
Documentaire over communiceren met doofblinden. Dat is niet eenvoudig, omdat je gebruik moet maken van het restgehoor, de restvisus en/of de tastzin. Maar de documentaire toont aan de hand van realistische gesprekssituaties dat het wel mogelijk is.