Een andere manier van leven : portret van een gezin met een doof-blinde vader. (Bilthoven : Stichting Doof-Blinden, 1988)
Impressies uit het leven van een gezin met een doofblinde vader. Er wordt ingegaan op de problemen die doofblinden in het dagelijkse leven tegenkomen. De film laat zien hoe een doofblinde zijn beroep uitoefent, en iets van zijn leven weet te maken.