Ongehoord en uitzichtloos; ouderdomsdoofblindheid. (Bilthoven : Stichting Doof-Blinden, 1994)
De video biedt een algemeen overzicht op de problematiek van doofblindheid op latere leeftijd, met beelden uit het bejaardentehuis en met getuigenissen van doofblinde bejaarden.