Ouderdom komt met....... (Bilthoven : Stichting Doof-Blinden, 1989)
De camera volgt een aantal bejaarden in het tehuis. Ze zijn met de leeftijd doof en blind geworden, en verkeren in een geestelijk isolement. Er komen doofblinde bejaarden en hulpverleners aan het woord.