Als horen en zien vergaan. (Bilthoven : Stichting Doof-Blinden, 1989)
Instructievideo met een voorstelling van de problematiek van doofblindheid. De gevolgen op gebied van informatiegaring, communicatie en mobiliteit komen aan bod.