Children ofS.l. (Amerika : Paramount Pictures, 1986)
Sarah is doof en gaat de strijd aan met de nieuwe horende spraakleerkracht die haar wil leren spreken. Hiermee wordt Sarah een rolmodel voor de internationale Dovengemeenschap. Met de dove actrice Marlee Matlin.