De waarde van de doventolk bij hogere studies [CAB]. (Gentbrugge : CAB vzw., 1993)
De cameraman volgt een les van een dove persoon uit de V.S, die aan de Antwerpse universiteit studeert in het kader van een uitwisselingspoject