Cochlear implant digisonic surgical procedure. - Causse, J. B.; Gratacap, B. (Colombiers : Institut d'otologie J. Causse, 1996)
Instructie-/ promotievideo, uitgegeven door een merk van Cochleaire Implantanen, bedoeld voor medici, over hoe een C.I. te implanteren.