De doventolkenwerking in Vlaanderen, v.z.w. C.A.B. (Gentbrugge : CAB vzw., 1993)
Een instructievideo voor doven waarin de doventolkwerking in Vlaanderen nader wordt toegelicht. Wat kan een tolk voor u doen? Op welke manier vraagt u een tolk aan? Wanneer is een tolk een goeie tolk? Wat is het CAB?