WFD : With knowledge, will and emotion towards human rights. (Helsinki : World Federation of the Deaf, 1995)
De dvd stelt de Word Deaf Federation voor, en geeft een overzicht van de activiteiten in de periode 1991-1995. Ook de regionale werking in Afrika, Azië; Latijns-Amerika en Europa komt aan bod.