De poppenkast van de buurt - Pillot, René; Bloch, Serge (Amsterdam : De Jonge, 1991)
Als je dove ouders hebt is het leven niet altijd eenvoudig voor een kleine jongen. Maar een vriend maakt veel verschil.
Als je dove ouders hebt is het leven niet altijd eenvoudig voor een kleine jongen. Maar een vriend maakt veel verschil.