'School, waar?' : Een onderzoek naar de betekenis van het Nederlandse dovenonderwijs voor de Nederlandse dovengemeenschap, 1790-1990 - Tijsseling, Corrie, 1966-; Koops, W.; van der Ploeg, P. A. (Utrecht : Universiteit Utrecht, 2014)
Lit.opg.; reg.
Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Universiteit Utrecht
Diss. Doct.