Planet of snail - Yi, Seung-Jun. ([Amsterdam] : IDFA ; Amsterdam : De Filmfreak Distributie [dist.], 2011)
Portret van de doofblinde Zuid-Koreaanse man Young-Chan.
Kijkwijzer alle leeftijden.
Koreaans gesproken, Nederlands ondertiteld.
Videoversie van de film: Zuid-Korea[ etc.], 2011.