Vijftien vingers en twee hoofden : kleuterrijmpjes en -liedjes in Vlaamse Gebarentaal. - Verhelst, Hilde; Huys, Eveline, 1980-; Kusters, Annelies; Kusters, Marieke; Oostvogels, Tanja; Smessaert, Isabelle; Struijlaart, Lona; Verheyden, Bart; Wiche, Patrick (Antwerpen : VGTC, 2014)
De dvd "Vijftien vingers en twee hoofden" presenteert tien versjes en vijf liedjes over verschillende thema's. Ze richten zich tot de jongste en iets oudere kleuters. Alle versjes en liedjes worden in Vlaamse Gebarentaal gebracht in een kleurrijk en visueel prikkelend decor. Alle vijftien worden ze ook voorzien van een Nederlandse voice-over zodat echt iedereen kan genieten van de dvd.
15. Op een grote paddenstoel