Zo hoor ik : een kijkje in het leven van jonge kinderen met gehoorverlies - Dirks, Evelien; Uilenburg, Noëlle; de Vries, Meinou; Zwart, Akke; Malipaard, Frank (Koog aan de Zaan : Poiesz Uitgevers, 2013)
Als een kind doof of slechthorend is, heeft dat grote impact op het gezin. Achter elk kind met gehoorverlies gaat een verhaal schuil. Over de oorzaak, de onzekerheid, de zorgen, het onbegrip, de begeleiding en de acceptatie. In Zo hoor ik vertellen ouders het verhaal van hun kind en geven professionals uitleg over de begeleiding en zorg die zij bieden. Experts geven bovendien hun visie op belangrijke vragen.