Mama kan gebaren, papa ook! ([Antwerpen] : Signfuse, 2012)
Ooit al eens gedacht om gebarentaal te gebruiken met je kind? Maar je weet niet hoe? Dan leer je het nu door het project van Signfuse (www.signfuse.com) met steun van de Vlaamse Overheid.
Vlaamse gebarentaal
Keywords: KVHA:Taalkunde; Gebarentaal; KVHA:Taalonderwijs; gebarentaal