Voorbij de grens : de wonderlijke tocht van 10 mensen over hun handicap heen. - Blancquaert, Lieve, 1963- (Brussel : Een, 2008)
Ze hebben elkaar nooit eerder ontmoet en hebben allemaal een handicap. Het is een tocht van 18 dagen, dwars door het land, van west naar oost: langs de Stille Oceaan, over de heuvels van Rivas, tot op de top van de vulkaan Concepcion, 1600 meter boven de zeespiegel. Daarna verder over de steppes van Jontales door de dichte jungle tot ze de Caribische kust bereiken. Alleen als ze samenwerken kunnen de tien hun beperkingen overwinnen en de expeditie doen slagen. Dat wil zeggen: allemaal samen het Caribische strand van de oostkust bereiken. Fotografe Lieve Blancquaert vergezelt de groep op deze unieke tocht. 7 afleveringen - aflevering 5 ontbreekt Met ondertitels