Tolken voor anderstalige dove mensen - Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal; Koerselman, Leonore; Muntendam, Josje; Van der Pol, Pauline (Nijmegen : NBTG, 2008)
De inpassing van multiculturele doven in Nederland, schakeltolken voor anderstalige doven, de situatie van anderstalige doven in de Verenigde Staten en tolken voor dove immigranten of personen met 'Minimal Language Skills-MLS'