Third language interpreting : EFSLI 2008 conference proceedings - Crasborn, Onno, 1972-; van Dijken, Lianne ([Nijmegen] : Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal (NBTG), 2009)
In het 64 paginas tellende verslag lees je de presentaties van de verschillende sprekers en de resultaten van de discussierondes. De artikelen zijn geschreven door de sprekers en geredigeerd door Onno Crasborn en Lianne van Dijken. Het verslag biedt een ruim overzicht van het onderwerp derde taal tolken, zoals onder meer de rechten van gebarentaalgebruikers in Europa, relay en dove tolken, de cognitieve complexiteit & processen en inzicht in de stappen van het tolkproces.
Proceedings of the 16th conference of the European Forum of Sign Language Interpreters (efsli) held in Voorschoten, the Netherlands, September 13th - September 14th 2008, organised by the Dutch Association of Sign Language Interpreters (NBTG).