Het beroep tolk gebarentaal - de Wit, Maya, 1968- (Nijmegen : Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal (NBTG), 2008)
Dit unieke boek geeft inzicht in de ontwikkeling van het beroep tolk gebarentaal, de opleiding, de organisatie en alle aspecten die bij het beroep horen.