Stemmen uit de woestijn. - Adomi, Oded (Hilversum : Nederland 2, 2010)
In El-Sayed, een Bedoeïnen dorp in de Negev woestijn wonen meer doven dan waar ook ter wereld. Van generatie op generatie hebben de bewoners een eigen gebarentaal ontwikkeld. Doofheid is in deze gemeenschap net zo gewoon als het leven zelf.