Mijn eerste 1500 gebaren : thema-gebarenwoordenboek voor jonge kinderen - Stuifbergen, Alex (Bunnik : Nederlands Gebarencentrum, 2012)
Dit boek bevat ruim 1500 illustraties van standaardgebaren uit de Nederlandse Gebarentaal (NGT) die in de communicatie met jonge kinderen gebruikt worden.