101 vragen over horen : heldere antwoorden op de meest gestelde vragen over het gehoor - Van Son, Nic (Nicolaas Jacobus Derk-Jan Martinus Maria), 1959 (Utrecht : Inmerc, 2010)
Reg.Geluid horen vinden we heel normaal: het roepen van je kind, brekende golven in de branding, een vioolconcert, dwarrelende blaadjes tijdens een herfstwandeling. Maar heel veel mensen horen dat allemaal wat minder en worden onzeker. Komt het door mijn leeftijd, is er iets aan te doen? En dan komen nog veel meer vragen op: hoe werkt het oor eigenlijk? Waar kan ik het laten onderzoeken? Is het erfelijk? Hoe zit het met de vergoedingen? Welke hulpmiddelen zijn er zoal? In dit boek gaan we op al deze en nog veel meer vragen in: helder en met veel illustraties.
Ook verschenen o.d.t.: 100 hoorvragen beantwoord