Kijk, ik groei! : baby's en ouders in ontwikkeling. - Verhegge, Katrien (Brussel : Kind en gezin, 2010)
De eerste drie levensjaren van je kind vormen de basis voor zijn latere leven. Kind en Gezin volgt de ontwikkeling van motoriek, zintuigen, emoties en relaties, verstand en taal van de kleinsten op de voet, met respect voor het tempo van elk kind. Daarnaast laten we zien hoe je als ouder je rol in de ontwikkeling positief kan invullen en hoe je samen kan groeien. Met vertaling in Vlaamse Gebarentaal
Keywords: KVHB:DVD.; KVHB:Ontwikkelingspsychologie.; KVHB:Taalontwikkeling.; 322 -- Sociale problemen van en zorg voor het gezin; baby's.; kleuters; motorische ontwikkeling; ontwikkelingspsychologie; opvoeding; peuters; taalontwikkeling; ontwikkelingspsychologie -- 15998.; Motorische ontwikkeling ; kleuters