Zelfportret voorbij de stilte - Vingerhoets, Karel (Antwerpen : Manteau, 2008)
Een ongeval - hoe banaal ook - kan een leven drastisch veranderen. Tijdens een theaterrepetitie ging een geweerschot te dicht bij de oren van Karel af en sindsdien hoort hij voortdurend een fluittoon van 8000 hertz. 'Tinnitus' is de medische term voor dat aanhoudende oorsuizen.
Met grafisch werk van de auteur
Keywords: Psychoanalyse -- Cultuur en religie